ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΜΕ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ ΣΤΗΝ ΤΑΓΚΟΥ-ΧΩΡΑ, ΜΥΚΟΝΟΣ

Προνομιακά τοποθετημένο στην Ταγκού, σε απόσταση μόλις 5 λεπτών με τα πόδια από το κέντρο της Χώρας, το ξενοδοχείο στη Ταγκού Μυκόνου Omiros Hotel, παρέχει κεντρική, ωστόσο, ήσυχη τοποθεσία, σε ιδανική απόσταση από τη βουή της Χώρας Μυκόνου. Επιπρόσθετα, η κοντινότερη παραλία βρίσκεται σε απόσταση μόλις 10 λεπτών περπατώντας. Αυτή η μοναδική τοποθεσία του ξενοδοχείου Omiros the –Feel Good- Hotel στην Ταγκού, συνδυάζει τέλεια την απόλυτη ηρεμία, με την εκπληκτική θέα στη θάλασσα, το πανόραμα του ηλιοβασιλέματος και τη μικρή απόσταση με τα πόδια από το κέντρο της Μυκόνου. Επίσης, το προσωπικό του ξενοδοχείου στη Χώρα Μυκόνου Όμηρος, μπορεί να κανονίσει για εσάς ενοικίαση σκούτερ, μηχανής και αυτοκινήτου σε εξαιρετικές τιμές με τις καλύτερες προδιαγραφές ασφάλειας και σέρβις.

Η ΜΥΚΟΝΟΣ ΜΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ

Η Μύκονος ή αλλιώς πασίγνωστη σαν το “νησί των ανέμων” λόγω των συχνών ανέμων, είναι το πιο γνωστό και κοσμοπολίτικο νησί των Κυκλάδων στην Ελλάδα αλλά και από τα πιο διάσημα παγκοσμίως. Το φως του ήλιου της Μυκόνου από την πρώτη λιακάδα της αυγής σε όλη τη διαδρομή του έως το τελευταίο του ηλιοβασίλεμα είναι εκπληκτική και συμπληρώνει την ατμόσφαιρα των εικόνων που μοιάζουν να έχουν ξεπηδήσει από έναν πίνακα ζωγραφικής.

Η αρχιτεκτονική της Μυκόνου είναι μοναδική με τα τετραγωνισμένα, κάτασπρα σπιτάκια χτισμένα το ένα δίπλα στο άλλο και άλλα διάσπαρτα ανάμεσα στους λόφους και τα βουνά, στην κορυφή τεράστιων βράχων ή ακόμα και δίπλα στο κύμα. Το ξενοδοχείο Παραδείσιον στη Μύκονο, προσφέρει στους επισκέπτες την ευκαιρία να θαυμάσουν αυτήν την ομορφιά της Μυκόνου, απολαυμβάνοντας αυθεντική ελληνική φιλοξενία.

ΜΥΚΟΝΟΣ, ΤΟ ΚΟΣΜΟΠΟΛΙΤΙΚΟ ΝΗΣΙ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ

Μύκονος ξεχωρίζει για τις πολλές και ονειρεμένες παραλίες της, η κάθε μία κατάλληλη για την κάθε ηλικία και την κάθε δραστηριότητα. Οι αμμώδεις παραλίες της Μυκόνου είναι μεγάλου μήκους με γαλαζοπράσινα κρυστάλλινα νερά, μία πρόκληση στον επισκέπτη για να ηρεμήσει σώμα και νου. Οι περισσότερες παραλίες της Μυκόνου είναι οργανωμένες, ξαπλώστρες, beach bars και καφετέριες. Οι πιο δημοφιλείς παραλίες της Μυκόνου βρίσκονται στη νότια πλευρά του νησιού, δεδομένου ότι είναι πιο προστατευμένη από τους ισχυρούς βόρειους ανέμους.

Η Μύκονος εκτός από τη φήμη της και την έντονη νυχτερινή ζωή διαθέτει ατελείωτη μέρη για εξερεύνηση και είναι ένας τόπος που προσφέρει αμέτρητες ομορφιές. Με τα χρόνια η Μύκονος έχει γίνει ο απόλυτος ταξιδιωτικό ςπροορισμός για τους Έλληνες celebrities αλλά και το διεθνές jet set. Οι υπέροχες παραλίες, τα γραφικά σοκάκια και τα διάσημα μπαρ και club της Μυκόνου, είναι μερικά από τα καυτά σημεία του δέλεαρ για καλλιτέχνες, τραγουδιστές, σχεδιαστές μόδας και επιχειρηματίες από όλον τον κόσμο για να επισκεφθεί το νησί της Μυκόνου.

Κρατηση Δωματιου
Κρατηση Τωρα